Het is bijna zover, de eerste fanclubdag van The Rocking Sixties.

The Rocking Sixties hebben aangegeven om die middag belangeloos te spelen.

Ze zijn net zo blij als wij als bestuur met zoveel leden in deze korte periode.

Speciale gasten deze middag zijn de Rock  and Roll dansers van BWC The Thunderbirds.

We hebben deze middag een gratis loterij, waarvoor we gesponsord zijn door onderstaande personen.

De leden van The Rocking Sixties.                                    Goudsmit Judith Hubers  Uden.

Het bestuur.                                                                        Brouwnies & Downies     Uden.

Cafe/zaal D'n Brouwer Mariaheide.                                    Jamin                              Uden.

De eetkamer  Uden.                                                           Kreatop hobbyzaak         Uden

Bananas ijssalon  Uden

Wij willen al onze sponsors bedanken voor de geschonken prijzen voor de loterij.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 15 september in cafe D'n Brouwer in Mariaheide.

Niet leden zij natuurlijk welkom en kunnen zich deze middag gratis aanmelden als lid bij de organisatie.

Vanaf 15.30u. is een friet wagen aanwezig.